6.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Laat je niet afschepen!

Gepubliceerd op 13 december 2017 door Jean-Paul.

Enkele weken geleden 2 kavels gekocht via de site, netjes op tijd betaald en ook tijdig op de afgesproken locatie aanwezig om de spullen op te halen. Daar werd echter op een botte manier medegedeeld dat de kavels niet aanwezig zijn, ook niet meer komen en dat ik dus pech had. Ik werd afgescheept met de mededeling dat ik mijn geld terugkreeg. Hiervoor heb ik dus vele kilometers gereden en ter plekke een uur gewacht. Hoezo zijn de gekochte kavels niet aanwezig? Verkopen jullie spullen die niet aanwezig zijn? Daan verwijst naar Algemene Voorwaarden, waarin staat dat zij overeenkomsten eenzijdig kunnen opleggen. Let op mensen: dit is onmogelijk als de koper aan alle plichten (koop, betalen, ophalen) heeft voldaan. Daan heeft hierdoor een leveringsplicht! Hier heb ik juristen naar laten kijken. Er is dus nog steeds sprake van een overeenkomst en ik heb gevraagd om een oplossing, aangezien de spullen niet meer geleverd kunnen worden. Het waren voor mij erg goede deals en nu ben ik honderden euro's méér kwijt voor vergelijkbare spullen. Daan geeft niet thuis, voelen zich boven de wet staan en hebben blijkbaar niet in de gaten dat zij werk hebben, omdat wij spullen kopen. In het verleden al vaker problemen gehad met deze club, dit maak je via andere veilingsites niet mee. Bedenk je dus 2x voordat je met deze club mensen in zee gaat! Zij hebben compleet lak aan hun klanten.

Pluspunten
  • Redelijk lage prijzen voor de kavels, weinig biedingen (goh, zou dit een reden hebben?)
Minpunten
  • Botte medewerkers ter plaatse, onvriendelijke klantenservice die zich overal achter verschuilen en niet tot een oplossing willen komen.
Aan te bevelen

Nee, Onbetrouwbaar bedrijf en ook veruit het slechtste bedrijf waar ik ooit zaken mee heb gedaan. Lees de klachten op internet mensen, zij maken het helemaal waar.