3.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Helaas niet tevreden

Gepubliceerd op 16 juli 2018 door Nancy Bakker.

Helaas zijn wij niet zo tevreden geweest over ons bedrijfsuitje wij VVC Adventure.
De prijs-kwaliteitverhouding is heel ver te zoeken. Op de plaatjes ziet het eruit als een super geweldig uitje. Maar toen we daar aankwamen wil het ons op met alles heel erg gedateerd was en het grofweg gezegd gewoon allemaal oude rotzooi was. Voor een uitje waar we ruim €110 per persoon hebben betaald mag je toch echt wel wat meer verwachten.
We begonnen met koffie en gebak voor €5,50 per persoon. Deze bestond uit een klein kopje koffie en een stukje droge diepvries slagroomtaart. Ronduit schandalig dat ze zoveel geld vragen en niet eens een stukje verse taart kunnen verzorgen.

Het was deze dag extreem warm en wij hadden 8 verschillende onderdelen te volbrengen. We hebben meerdere keren een pauze tussendoor gevraagd omdat iedereen gewoon uitgedroogd was en dit is de eerste paar keer afgewezen. Na aanhouden van ons hebben twee van onze collega's toestemming gekregen kom in twee minuten tijd even snel wat flesjes drinken te gaan halen voor de rest van de groep. En dat terwijl het personeel de hele dag met een liter water in in zijn hand liep voor zichzelf. Omdat we met een grote groep waren was onze groep in tweeën gesplitst. Het andere deel van onze groep heeft dus 4 uur lang helemaal niks te drinken gekregen.

Bij het 4x4 terreinrijden stond het personeel tijdens de uitleg gewoon te roken, niet echt netjes.

We zouden gaan abseilen maar we kregen de klimwand voorgeschoteld.

Bij het kruisboogschieten hadden we nog 10 minuten over en mochten we nog even vrij gaan schieten maar toen zijn collega eraan kwam was het in een eh afgelopen en mocht er niemand meer schieten. Wij hadden echt recht op die 10 minuten lijkt mij.

De hele dag ben je bezig om zoveel mogelijk de punten te verzamelen om uiteindelijk geen prijsuitreiking te krijgen. Waar heb je dan al deze competities voor gedaan?

Het eten was heel goed verzorgd en de bediening was ook super goed.

Natuurlijk hebben wij een mail gestuurd met al deze punten naar VVC Adventure maar de reactie blijf maar uit.

Uiteindelijk hebben we wel een gezellige dag gehad maar geen dag die deze ontiegelijke hoge kosten waard was.  Als we over deze dag terugdenken is oude rotzooi het eerste wat naar voren komt en dat vind ik heel erg jammer.

Pluspunten
  • Het eten aan het eind van het uitje was erg lekker
Minpunten
  • De prijs kwaliteit verhouding is heel ver te zoeken
  • Je moet niet letterlijk veel moeite doen om drinken te mogen halen tijdens het uitje als het boven de 25 graden is
  • Als je abseilen hebt gereserveerd en een klimmuur krijgt is dat niet goed. Als je daar waar van zegt zegt de meneer van VVC gein dat dat hetzelfde is want je komt toch abseilend naar beneden....
Aan te bevelen

Nee, Hier krijg je zeker geen waar voor je geld. Denk dat mijn verhaal genoeg zal zeggen :(